TheChefs
Marek Šáda
creative chef
“Jsem v Gallery 44 teprve chvíli. ale ta atmosféra restaurace mě chytla hned. Líbí se mi spojení jídla a umění. protože o to mi vlastně vždycky šlo - aby jídlo bylo i umění. Za mě se můžete těšit hlavně na sezónní suroviny
a lahodné omáčky. Chystám pro vás na menu třeba domácí raviolu z telecích líček s koprovou omáčkou.
Tak přijďte ochutnat!”
René Vokurka
executive chef
“Právě hledání hostujících šéfkuchařů mě hrozně baví
a s tím i spojené cestování
a poznávání nových míst.
Rád vařím a rád se učím novým věcem, jako třeba neobvyklým kombinacím chutí.
Vždycky mě překvapí, jak skvělí jsou to kuchaři a jak dělají věci po svém. Kolikrát mají michelinskou hvězdu a nejsou při tom vůbec nafoukaní. Klobouk dolů.
Čím větší kuchař, tím větší pokoru v sobě má.”
TheService
Petr Bouška
someliér
“Po mém velmi, velmi dlouhém působení u firmy Zátiší Group, konkrétně v restauraci Bellevue jako manager restaurace
a posléze jako hlavní sommelier pro všechny provozovny, jsem si odskočil do Rakouska.
Po návratu a odpočinku si říkám: „Otevřu si vinotéku“. A volá mi Honza - majitel, že si otevřel novou restauraci a jestli nevím o někom, kdo by mu pomohl vést servis a věděl něco o vínech...
A tak jsem zde! Je to magické místo, kde můžu naplno uplatnit své schopnosti. Perfektní tým, hosté jsou zde šťastní a já jsem šťasten!”
Elen Paladi
servis
“Gallery 44 není jenom restaurace. Já to tu miluju a jsem tu jako doma. Nesnesla bych monotónnost a stereotyp, a to tu právě nenajdete. Tahle restaurace žije, je neustále v pohybu, pořád přichází nové podněty. S každým z hostujících šéfkuchařů se učím novým a novým věcem. A to mne naplňuje. Přestože jsem předtím v gastronomii nepracovala, moc mne má nová práce baví. Mou druhou profesí jsou umělecké 3D odlivky, takže prostředí Gallery 44 je pro mne malým dárkem.”
TheCrew
z leva
David Blacký
„Dělat v jedné z nejlepších restaurací v zemi je radost.“
Antonino Attesti
„Gallery 44 byla láska na první pohled se vším všudy…“
Mathia Montesano
„V Gallery 44 pracuji od samého začátku a líbí se mi koncept hostujících šéfkuchařů.“