2020

Fernando Hernandéz Ruíz 

Restaurant Moyuelo

Ochutnejte a užijte si novinky na našem menu – svěží a neotřelé mexické kombinace připravené výhradně pro Galerry 44. Tentokrát od mladého a talentovaného Fernanda Hernandéz Ruize z Mexika!

Po ukončení studií na Kulinářském institutu (ICUM) sbíral Fernando zkušenosti v těch nejlepších restauracích po celém světě, např. ve Španělsku v Lasartě Berasategui Group nebo v Hyatt Group v USA.


V roce 2014 si otvírá vlastní restauraci Moyuelo, která je za necelé tři roky hodnocená jako jedna z nejlepších v Mexiku. Zároveň se stává jedním ze semifinalistů celosvětové soutěže mladých talentovaných kuchařů San Palegrino. Není proto divu, že se Fernando jako úspěšný šéfkuchař a porotce mezinárodních kulinářských soutěží dostává na titulní strany Forbes spolu s pozvánkou na výtečnou večeři právě do jeho restaurace Moyuelo.

NAŠI PŘÁTELÉ,
KTEŘÍ S NÁMI VAŘILI V GALLERY 44

2019 / listopad
Třetí kamarád přijel z Itálie - sympaťák z Cremone

ALESSANDRO
BELLINGERI

Restaurant Osteria Acquarol

Narodil se v italské Cremone, mimo jiné rodišti slavného houslaře Antonia Stradivari. Po absolvování hotelové školy v Salsomaggiore pracoval v těch nejlepší michelinských restaurací v Itálii a ve Španělsku. V roce 2013 vyhrál v Národní soutěži o nejtalentovanějšího kuchaře Itálie pořádanou Luigim Cremonou. V tu dobu si už otevřel svou vlastní restauraci Osteria Acquarol v světoznámé vinařské oblasti San Michele na severu Itálie, kde se s ním můžete setkat...

2019 / červen
Manuela vystřídal hvězdný kuchař s japonskými kořeny

OHNO TAKEHIRO

Pochází z gastronomické rodiny, a jeho snem bylo stát se kuchařem Vystudoval Střední školu výživy a za svým snem pokračoval bakalářským studiem . Vybral si specializaci – francouzskou a španělskou kuchyni u Akihika Manada na škole v Osaka. Až sem je příběh jako každý jiný. Než si jednoho dne zavolal Takehiro Ohno jeho učitel a oznámil mu, že nemá talent. „A pokud člověk nemá talent, musí pracovat tvrdě a mnohem víc.“ ...

2019 / duben 
První návštěva talentovaného introverta z Portugalska 

MANUEL LINO

Jeden z nejtalentovanějších portugalských kuchařů, který vařil v michelinských restauracích Mugaritz, El Celler a Carne Muscalleda. Virtuóz kulinářského umění. Mladý a ambiciózní Portugalec, o kterém ještě uslyšíme.
Mladý sympaťák, který s manželkou a dvěma dcerami žije v Salvatera de Magos, (asi 50 km od Lisabonu) užívá rodiny, rád cestuje a poznává nová místa a hlavně nové chutě.

 

„Na kuchaře jsem vlastně šel, protože mi maminka říkala, že něco studovat musím a v gastronomii mi to půjde. ale hned, co jsem se studiem začal, moc se mi na škole zalíbilo a věděl jsem, že to je to pravé a že přesně to chci dělat.“...

Gallery 44  /  Karlova 44  /  Praha 1  /  info@gallery44.cz  /  +420 605 177 117  /   bydlete u nás

palác-u-kočků-400x400.png