Degustační MENU
Vytvořili jsme společně s Fernandem Hernándezem Ruizem degustační menu MOYUELO44.
Mistrovský gastronomický kousek s vinným párováním.
AMOUSE BOUCHE
Marinovaná makrela I avokádo I ječmen
Marinated mackerel I avocado I barley
*[Chenin Blanc 2018 (L.A.Cetto) Baja California, Mexico]
Smažený “soft-shell” krab I pikantní zelené aquachile I kapustový olej
Soft-shell crab I spicy aguachile
*[Johann W. 2014 (Zámecké vinařství Třebívlice) Litoměřice, CZ ]
Křupavé mléčné selátko I chipotle omáčka I hříbky
Suckling pig I chipotle sauce I cep mushrooms
*[Renomé 2016 (Rodinné vinařství Sedlák) Velké Pavlovice, CZ
Hovězí svíčková v Nori řase I chilposo omáčka I květákové pyré
Beef tenderloin in Nori seaweed I chilposo sauce I cauliflower purée
*[Nebbiolo 2010 Private reserve (L.A.Cetto) Baja California, Mexico ]
Flan z hořké čokolády I pistáciová zmrzlina I sýr Labneh
Chocolate Flan I pistachio ice cream
nebo / or
Slaninová zmrzlina I mléčná drobenka I batátové chipsy I med
Bacon ice cream I sweet potato chips I honey
+
Naše domácí pralinky
Káva nebo čaj
House made chocolate truffles
Coffee or tea
Moyuelo44 degustační menu 1 800 Kč
* optional wine pairing | párování s víny 800 Kč